Taalcursus volgen in het buitenland.

Taalreis in combinatie met stedentrip

Test je Engels

Test je Spaans

Test je Duits

Test je Frans

Test je Italiaans

Service

Contact

Belangrijk

nieuws

Links

Algemene voorwaarden

Algemene Pagina
een taal leren in het land waar de taal wordt gesproken
Belangrijk
Alle scholen, die door mij worden vertegenwoordigd, staan garant voor goed en up- to- date onderwijs.Ze worden daar ook geregeld op gecontroleerd.
Je zult verbaasd staan van de gedegen lessen, maar ook van de prettige en ontspannen sfeer.
Ik geef hier een aantal voorbeelden. Het zou te ver voeren om alle 150 scholen te bespreken.
Neem contact met mij op als je naar een andere IH school of bestemming wilt. Dat is allemaal mogelijk.

 • Het Britse pond is voor ons nu - september 2010 - goedkoop.Kostte voorjaar 2008 twee weken Belfast-school-verblijf-inschrijfkosten-vliegticket-transfer vliegveld- ongeveer 1100 euro. Nu is dat veel voordeliger.
 • Probeer op tijd te boeken.
 • Probeer flexibel te zijn. Een dag eerder of later vertrekken, kan zomaar 100 euro op een vliegticket schelen.
 • Als je een werkgever hebt, praat dan over je plannen. Vaak is er geld of tijd voor scholing.
 • Vraag mensen waar je onderdak hebt om adresjes om te gaan eten. Ook in een wereldstad kun je goed en voor redelijke prijzen eten, als je maar uit de buurt blijft van de toeristische trekpleisters.
 • Door het alleszins redelijk geprijsde onderkomen valt de combinatie scholing/citytrip goedkoper uit dan een citytrip geboekt bij een touroperator. Je krijgt meer en betaalt minder.
 • Als je vragen hebt mail me dan. Je vragen komen bij mij terecht en niet bij een helpdesk. Wil je mij liever spreken, geef dat dan aan en zet je telefoonnummer erbij. Ik probeer zo snel mogelijk contact met je op te nemen.Je kunt natuurlijk ook zelf bellen.
 • Als IH Agency heb ik korte lijnen naar de scholen.Vragen worden snel beantwoord en problemen kundig opgelost.
 • Ik hecht aan transparantie. Daarom vind je overal een link naar de betreffende school. Daar kun je ook zien wat de school en het verblijf kosten. Datzelfde bedrag betaal je ook bij mij. Geen administratiekosten.
 •  Voor sommige bestemmingen komt er nog een klein bedrag bij voor de banktransfer, tussen de tien en twintig euro. Dat moet je ook betalen als je rechtstreeks boekt. Als ik meerdere studenten voor een school heb kan die banktransfer lager uitvallen.
 • Voor de meeste cursussen moet je 17 of 18 jaar oud zijn. Er zijn mogelijkheden, zeker in de zomervakantie voor jongere leerlingen.Laat mij maar weten als daar belangstelling voor is.
Bijna iedere school begint met een test op de eerste maandag om ervoor te zorgen dat je in een groep terecht komt van het juiste niveau. Als je met een groepje bekenden of vrienden gaat en je geeft er de voorkeur aan om ook bij elkaar te blijven tijdens de lessen, geeft men daar vaak wel gehoor aan.Laat mij gelijk weten als dat de bedoeling is.

www.ihworld.com

info@taalinpraktijk.nl               
Taalcursus volgen in het buitenland.Taalreis in combinatie met stedentripTest je EngelsTest je SpaansTest je DuitsTest je FransTest je ItaliaansServiceContact BelangrijknieuwsLinksAlgemene voorwaardenAlgemene Pagina
Footer message